Superfly

2012-09-18
 Måndag igen. Not gonna say it. Ni vet vart jag vill komma (swisch swosch). Helgen har varit en riktigt tröttsam sådan - jag vet inte om det var för att jag var ut och roade mig i fredags eller var det var. Tog varje tillfälle i akt att slumra och om jag gjorde. Jag har nästan glömt bort hur det var när jag och Robban kunde ta en vilostund precis när vi kände för det. I helgen var vi slappa föräldrar och lät barnen se film och då passade vi på att ta den där härliga tuppluren. Men jag kände mig inte direkt piggare för att jag sov mig igenom helgen. Eller inte riktigt. I lördags var vi på dagis höstfest och minglade med andra föräldrar och barn som sagt. Frisk luft gör en trött? men på ett bra sätt. Blev senare på kvällen hembjudna till de utländska grannarna på middag och gott fika. De är väldigt trevliga och jag gillar dom - roligt när det är så i grannskapet. De har två pojkar på 6 och 3 år som William och Lennox gillar och leker med. Så fort de får syn på dem ute skriker de "hej" och vinkar och frågar vad de gör.
Söndagen kommer jag nästan inte ihåg nu men jodå, vi fick vi besök av farbror R som hade med sig gott fika. Fixade med lite diverse här hemmavid, fick in lite trädgårdsmöbler i boden och ja, ute var vi och sen film i soffan. Nästa lördag är det innefix på dagis. Inte så att jag längtar, hade hellre åkt ut till Dalarö och myst på. Fast å andra sidan är ju inte innefixet hela dagen. Får se vad det kan tänkas bli. Eller varför inte en utflykt till skogen. Påminner mig att jag måste inhandla ett par stövlar snarast!
 
En tur med båten hann vi med i förra veckan. Önskar verkligen att sommaren var så mycket längre när jag ser de här bilderna. Båtlivet är en sådan häftig frihet. Med lite plus och minus med små elaka dvärgar....MEN i överlag är det UNDERBART.

 
Det är bara en massa bus just nu för dessa tu och det är svårt att hålla humöret och tålamodet i styr när de här två sätter igång.
 

Fredagsmiddag hos Nina från mitt jobb. Mycket, mycket trevligt och en helt magnifik middag. Bra jobbat!
Alla vi. Men mest Nina såklart.
 
 
Kyckling gjort på öl i rumpan. Alltså, en halv ölburk uppstoppad i kycklingbaken och sen indirekt grillning och lite smörj utanpå. Tillaga och njut i grillen! Så god OCH saftig kyckling har jag inte ätit sen ja, väldans länge.
 
 
Skål! Margaritas var det här. Gissa vem som fick leka kung i baren för en kväll...
 
Puss min älskade finaste pappa! Lennox ger pappa en puss på munnen.
Det är inget snack om saken. Jag måste bara få säga att jag har världens bästa, snällaste och underbaraste pappa till mina två små barn. Här gjorde jag världens kap. Jag är jävligt glad för det.
 
 

2 Comments

2012-09-18 @ 21:17:44

Är väl Tisdag idag?! Fina bilder. Pojkarna växer så det knakar ser jag! Sötnosar!

Svar: Ja de växer som ogräs även deras ostyriga hår...
mrsp.blogg.se

2012-09-19 @ 21:34:27


Ja vill du åka ut och bara ta det lugnt så är du alltid välkommen. Svampplockning i Norrtälje behöver inte vara fel. Skippa innefixet du. Härliga bilder... härliga tider.


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback