norröver

2012-10-01
Igår kom jag och barnen hem från Boden efter en skön minisemester. 4 hela dagar av avkoppling och träffa mormor, morfar, farfar, farmor och kusinerna. William och Lennox har njutit i fulla drag av all uppmärksamhet de har fått. Kan bara tänka mig i jämförelse för vad jag och Robban ger dem. Sen har vi
flängt en hel del men det har gått bra. Jag har fått mycket uppbackning av svärföräldrarna och mina egna. De älskar ju att få träffa dom och vara med dom. Min mamma är dock lite halt så jag har inte velat ge henne uppgiften att ta hand om dom alldelens själv. Man måste springa ifatt dem ibland och de har hon inte riktigt ork med just nu. Annars vet jag att det går bra. Fick en dag ute på stan helt själv då jag shoppade och mötte upp mamma och Alice. De har ju varit begravning för min morbror innan helgen så därför Alice är uppe igen. Sen på lördagen var det middag i Sävast och sen gick jag och Anna ut på gamla eller nya? Movies. En nostalgikväll utan dess like även på klientelet. Haha! Fick veta någon som haft en kärlekscrush på en i tonåren (jämngammal med mig själv) och folk som kom fram och skulle hälsa. Jag trodde i min enfald att folk inte skulle känna igen en men så mycket har jag tydligen inte förändrat mitt utseende. Darn! ;) Kvällen blev riktigt spontan och kul, en fullträff skulle man kunna säga. Lite ont i håret dagen efter men inget som inte gick att bota med lite huvudvärkspiller. Här kommer lite bilder från veckan som gått.
 
 

Arlanda har tänkt på oss stackars föräldrar i väntan på flyget...


Lennox längtar upp i det blå


Hemma hos farmor och farfar. Lille Darth Vader. Kommer ihåg att man kunde köpa den här masken av glassbilen samt Star Wars glassar...som jag inte fick. Sånt kommer man allt ihåg.


William & Lennox rev ut varenda leksak när de kom till Sävast. Här ska lekas minsann.


och spelas och läsas på samma gång

Tagen i action
 

Hos morfar. Här bjöds det på glassen Magnum. De åt inte ens hälften. Till en vuxen är ju denna glass en hel måltid. 

Titta pappa vilken glass! William smilar upp sig inför MMs:et till Robban. Kan säga att det var inte första glassen de åt under våra fyra dagar i Boden...snälla mor och farföräldrar jo jag tackar.


På väg till Teknikens Hus i Luleå. Grabbarna vilar upp sig inför besöket.


Mycket att utforska här.


Vatten- och sandlek.


Flyger flygplan. Första gången i en cockpit. 


Lennox kör tåg.

William försöker få igång vattenpipan.


Kör båt med morfar som håller ett vakande öga.


Lufthål! Här hade man en badboll som flög upp i luften av luftblåset. Riktigt roligt.


Tröjorna fick de av farmor och farfar. Passande.
Overall fick väl Teknikens hus betyd godkänt - men jag gissar att det blir en hit om sisådär 2,3 år då det är mycket tänk bakom varje "station". Grabbarna sprang mest runt och det som var mest givande var de småa sakerna. Som att sitta i en liten barnsoffa eller lägga ett slags pussel. Det var för mycket intryck och saker helt enkelt för att det skulle bli någon ordning i sinnet för dessa två. Restaurangen fick högt betyg med mycket god och fräsch mat.
 

Badar i Sävast.
 

Badgrodan
 


Farfar och ALLA barnbarnen. Vilket sjå.

Minstingen Nellie - 1 år nyss fyllda.


Girls night out på Movies. En riktigt rolig kväll!
 

Jag och Anna - svägerskan.


Känns stället bekant? (för vissa här iaf).

Ser ni askkoppen på pappershållaren. På den gamla goda? tiden då rökning var tillåten överallt...
 
 

4 Comments

2012-10-01 @ 18:43:36

Såg ut som en härlig tillvaro. Det behövs för att lätta upp. Gamla minnen blir som nya... Men nya blir gamla också.

2012-10-01 @ 21:04:48

HAHAA...ooh my good! Det där stället minns då jag gömde mig där inne på toan, men inte för att röka ;P

2012-10-01 @ 21:06:53

Oj vad konstig mening jag skrev :/ Måste skriva lite bättre:
Oooh my good! Det där stället minns man, juh! Fast inte gömde man sig på toan för att röka ;P utan kanske kröööka ;P *VISSEL*

2012-10-02 @ 08:55:46

Kör dom dans på Movie´s?! Är de ett uteställe numer el?!

Svar: Ja! Nu är det dans där igen och för det äldre klientelet - från 30 år och uppåt. Var riktigt kul där, kommer ju ihåg vårat "hemlighetsmakeri" på de där rödorangea toaletterna...eller ALLAS hemlighetsmakeri haha!
mrsp.blogg.se


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback