Blingo

2012-10-20

Idag var jag och Lennox på Blingovisning hos en av mammorna på förskolan. Blingo är ett klädmärke ungefär som Me&I men Blingos kläder är ekologiska. Möjligt att vissa av Me&I's är det också, men av vad jag förstod ska det gälla Blingos samtliga kläder. Jag gillar konceptet med ekokläder och att de är färgglada. Nu hade Ann Söderlund designat en kollektion för höstens plagg som var skitsnygg. Blev hooked på ett par skottsrutiga byxor med coola detaljer till grabbarna men olyckligtvis fanns inte dessa. Blev annat fint. Kul att de även hade vuxenkläder, så ja det blev ju att jag beställde till mamman också.
Var bjudna till moster på middag senare och hon hade tillagat en helt gudomlig inbakad fläskfilé med gorgonzola och goda tillbehör. Jag åt som att jag aldrig ätit mat förr och berömde henne gång på gång av hennes matkonst. Vi avslutade med en smaskig päronpaj med nougat. Behöver jag säga mer, det var så gott så smaklökarna krullade sig lr knullade sig i munnen haha!
Mätta och säker något kilo tyngre åkte vi hem med två sockerstinna barn - lördagsgodis fick de av sin snälla pappa. Och nu är jag så trött att ögonen snurrar. Ska sova sååå gott inatt.

På väg till Alice i spöregnet.

 


2 Comments

2012-10-21 @ 10:22:15

Ooh my good! Vad gott det lät. Du får lägga ut recept ;)

Svar: Ja jag ska se vad jag kan göra :)
mrsp.blogg.se

2012-10-21 @ 13:20:17

Intressant med kläder. kanske ideer till presenter om de finns på vettiga ställen. Ha det gott


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback