Time Flies

2012-05-30

Imorgon är det dax för William att få en kortisonspruta. Vi ska väcka honom kl 6 imorgon och ge honom dubbeldos av alvedon och sen ska han fasta fram tills kl 7:30 då han och Robban ska vara på Astrid Lindgrens. Sen ska han få andas in morfin tills han nästan är så avslappnad att han sover och sen ger dom honom sprutan i knäet. Tur jag inte kommer vara där för jag hade aldrig klarat att se på. Vet bara hur det var med Lennox när han skulle operera sitt tarmbrock. Jag gick som i en dimma och förstod inte förrens efteråt hur jag hade klarat av det. Kommer ihåg att de stack honom i armen flera gånger - en sjuksköterska som inte kunde sticka. Minns hur han skrek hela tiden. Jag fattade ingenting och bara "jaha ska det vara så här" utan att riktigt ställa mig frågan ordentligt. Man är svag som mamma när ens barn blir utsatt. Det blir man snart ganska varse om i sårbara situationer. Är så tacksam för att jag har Robban som är en sån fin pappa på alla sätt och vis. Ibland tänker jag att jag måste vara världens mest lyckosamma som träffade just honom. Det sitter aldrig fast för honom och han bjuder så mycket på sig själv. I vissa situationer önskar jag att jag var mer som han. Han är inte bara barnens idol.
William blir förmodligen hemma under fredagen, det är vad vi tror iallafall. Han ska inte lasta någon tyngd på knäet överhuvudtaget så det blir att bära honom. Vi får se hur det går...
Den 12 juni har han sen en tid hos sjukgymnast där han ska träna sig på att böja knäet så att han inte får framtida men.

Och är det redan torsdag imorgon?! Shiiit alltså. Jag undrar vad jag gör med alla mina dagar. De mesta är dock jobb har jag konstaterat. Ibland önskar jag att jag kunde sluta tänka på jobbet efter att jag går därifrån men det verkar inte som det funkar för mig. Jag är konstant i jobbtankar vilket bara föder mer dåligt samvete när jag är hemma. Önskar att det blir som jag vill här framöver. Men det delar jag mer av mig när jag vet precis hur det blir. Nu är det dags att sova. Första gången under hela dagen då jag kan ägna min tid åt min älskade man. Married with children.


0 Comments


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback