Shopping & goda nyheter

2012-05-24
Tog mig en tur till centrum efter jobbet för att hitta några sköna byxor. Har inget jag kan använda känns det som. Hela förra sommaren gick jag omkring i shorts utan att bry mig. Men nu när jag jobbar måste jag ha lite mer koll. Känns inte riktigt ok att springa omkring på jobbet i shorts...ni fattar. Så det blev ett par riktigt sköna chinos!? på Lindex. Det är typ första gången jag köper något åt mig själv på Lindex. Det har aldrig varit min typ av butik men man ska aldrig bli förvånad över sig. Sen tog jag en sväng förbi H&M där jag mycket sällan handlar, inte ens barnkläder faktiskt. Det slutade jag med när killarna var runt halvåret. Där hittade jag -hör och häpna några toppar och blev lite smått förvånad över mina fynd. Provade några andra toppar som jag tänkte att de funkar säkert till jobbet också men nej de var typisk H&M kvalitet och passform. Bort bort bort. Så lite fick jag köpt men jag skulle vilja ha lite mer byxor! Jag har ju bott i mörka byxor och jeans sen i höstas och nu när värmen kom vill man ju bara slita bort allt vad kläder heter. Läs täta och tajta jeans. När löningen kommer ska jag ta tag i byxletandet igen.

Och idag kom även de glädjande nyheterna om Williams prover! De kunde inte se någon reumatism eller borelia så jag tar ett djupt andetag av lättnad. Jag har dock inte tagit ut något i förskott, jag har mest legat "vilande" i mina tankar och tänkt att ja, är det nu så så får vi göra det bästa av det.
Nu ska han gå på medicinering tills vidare och sen ville läkaren ge honom en kortisonspruta då han haltar och inte kan stödja fullt ut på benet. Detta för att han ska bli helt återställd och få full rörelsefrihet. Så i nästa vecka någon gång kommer vi få veta när han ska sövas ner och få sprutan. Blir ett ingrepp som gör att han inte kan vara vaken samt konvalenstid på en dag/dygn. Mammas lilla plutt! Men härliga nyheter. Vi är så glada här hemma!

0 Comments


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback