Längtan & väntan

2012-08-30
Den här veckan har verkligen gått fort! Jag tycker ju oftast att jag aldrig hinner med saker och denna vecka är ett riktigt bra exempel. Hips vips så är den där dagen när allt ska vara klart om hörnet. Nu talar jag om en fest vi ska ha på lördag som har känts som vi planerat länge sen tillbaka. Och ja, nu är det bara 2 dagar kvar...
Jag ska hinna med att baka 2 cheese cakes och sen 3 pajer. Jiiiises. Blir att sätta på bakförklädet redan ikväll. Ska nog bli bra tänker jag.
Idag kommer även min kusin hem från Kreta - blir en snabb vända för henne hem till Västerås för att sen åka till oss på lördagen. Snabba bud! Sen har vi beställt lite USA toppar som ska bäras på lördagen och lite mer make up än vanligt hoppas jag. Rock Chicks here we come!
 
På dagis går det fortsatt bra. Pedagogerna tycker att Lennox blivit så kramig och gosig. Och det märks med råge. Kramar fröknarna när han ska gå hem och det är alltid stora varma kramar. Han är generös med dom han tycker om. Det är så härligt att se. Själv var jag inte alls så när jag var liten. Blyg och timid och kommer aldrig ihåg att jag  kramades sådär. I vår familj gjorde vi det alldeles för sällan. Känns bra att man kan ändra på sånt. 
William är den man själv får komma till och ta kramar av, han är inte lika spontan som sin bror. Olika som syskon är. Blir skönt med fredag imorgon, en snabb vecka till ända och en rolig helg att se framemot!

0 Comments


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback