Take off

2012-10-30
Snart är det dags. Jag måste nästan nypa mig i armen för att fatta att vi åker till Florida om knappt 2 dagar. Wow. Det känns som vi pratar om en helt annan familj.
Ikväll ska vi packa det mesta, tror mest vi kommer behöva lätta kläder typ short, toppar och sandaler. Kanske någon varm tröja också. Hm. Haha, tänk att få byta ut den mest trista och gråa månad mot sol, värme och hav. Jo nu längtar jag faktiskt.
Robban har fixat med Holiday Phone så att vi ska kunna använda våra Iphones och jag har tänkt att jag då ska kunna ta bilder via Instagram och ladda upp. Dokumentera resan. Kan vara kul om ni vill följa oss. Jag älskar ju att fotografera och dokumentera. Så jag hoppas verkligen att det kommer funka! Huset vi har hyrt har pool och den här gången är den uppvärmd så vi hoppas att killarna ska våga bada den här gången. En bil väntar på oss vid flygplatsen, Robban valde en Suburban (såklart) ja så den ska vi ha i 3 veckor. Mm, blir nog bra. Stort ska det vara. Och jag ska ju shop til I drop haha, jaa men det är klart jag måste. Billigt billigt är det. Victorias Secret, Ralph Lauren, Hilfiger, Levis, Converse för att nämna några av the regulars. Blir väl att välja med framförhållning och tänka på vår och sommarkläder nästa år när det kommer till grabbarna.
OK dags att ta tag i detta. Packa pappas kappsäck nästa.

2 Comments

2012-10-30 @ 22:19:10

Tror det blir en strålande tid istället för strilande som här. Ska bli kul att få se lite vad som händer där över. Ha det gott. Ni förtjänar det bästa. Kram

2012-10-31 @ 09:26:33

Ha det nu så underbart! Kram


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback