Helgen i bilder

2012-05-28

Jag sammanfattar helgen i ett litet bildkollage. Känner även att jag vill sammanfatta den med lite ord till allt roligt vi hade. Min kusin kom på lördagmorgonen och detta var min överraskning till Jennie. Nina her-self. Vi har alla tre en Skypefest gemensamt och nu gjorde vi slag i saken kan man säga. Vi möttes vi tre tjejjor, samtidigt alltså. Jennie visste inget om Nina och Robban visste inget om vad som skulle hända på lördagskvällen. Det var min andra överraskning. Han fyllde år igår så vi kombinerade allt detta när Jennie och Magnus kom ner ( för sin Black Sabbath konsert egentligen ).
Vi mötte upp herrskapet utanför Stadsgårdskajen där Nina fick äran att gå fram till Jennie och hälsa.
Vid det här laget visste Robban vad som var på gång och han hade tinat upp en aning då han inte alls gillar överraskningar. Men det skulle ta ett tag innan han var helt upptinad. Tur vi hade Mintun...
Ombord på båten åt vi buffé som var det enda som fick pluspoäng - servicen var urusel och knapp. Inte ens baren hade öppnat när man väl kom ombord. Och fick man äntligen beställa i baren fick man inte ens de man hade beställt. Det var inte mer än rätt att det blev en "springnota" - vilket jag ändå vill påpeka inte var meningen. Sommarpersonal kanske man kan sammafatta det som.
Båten gjorde ett stopp på en brygga efter maten där ett liveband spelade och det var dock mycket trevligt. T o m uppbjuden blev man. Sen rockade vi in till hamnen igen och väl på fast mark tog vi en cabbe in till Gamla Stan och hittade en bar där vi forsatte släcka törsten. Sen svamlade kvällen och natten iväg, vi pratade med folk och fä och firade att Loreen vunnit ( härligt Sverige!!! ), käkade harakiri korv tills eld sprutade ur munnen. Ja va fan vi hade kul som fn! Det var liksom något i luften hela kvällen som var lätt, enkelt och bra. Stämning. Och det var så himla kul att dela kvällen med de bästa helt enkelt. Tjoo! Morgondagen var ju lite tuffare men sånt får man ta. You only live once.

0 Comments


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback