Nationaldagen

2012-06-09
Blev det middag med moster, kusinbarn, familjen och mamma. Jag gjorde snabbmarinerad fläskytterfilé med grönsaksris från Linas matkasse. Blev gott. Hade turen att få med mig efterrätt av en tjejkompis som jag bjöd på. Någon typ av polsk ostkaka? som bara smälte i munnen. Supergod!
Tidigare på dagen hade vi varit ute på Dalarö och hälsat på Roffe och Ullis som var där ute. Så skönt att vara där och kunna ha lyckan att få tillgång till det stället. Underbara Dalarö. Tyvärr äger inte Roffe stugan så man vet ju aldrig hur länge man har lyckan att få vara där. Bäst passa på att njuta så länge det bara går helt enkelt.
Kändes tokstressigt att vara ledig mitt i veckan ur jobbsynpunkt. Jag fick häcken full på torsdagen, det var helt galet mycket. Idag, lördag sitter jag med jobb, har suttit i telefonmöten sen kl 9:00. Sen är Robban på kick off med grabbarna ute i skärgårn så gissa om jag har svurit mig less på ungarna! De går INTE att jobba med två tvååringar oavsett om jag bara är stand-by i ett telefonmöte. Jag blir ett monster med en stress som inte är av denna värld. Ni vill inte veta....förbannar mitt jobb dessa gånger. Men detta är första och sista gången jag gör så här. Barn känner ju av när en förälder inte är närvarande och då blir tokjobbiga så man får tuppjuck. När det här är över ska jag bara dra en jävla suck...

0 Comments


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback