min himmel idag

2012-06-20
Om jag får önska vadsomhelst just nu önskar jag mig en lång ledighet och bara dagar av ingenting och det-som-sker-det sker på min agenda. Idag kom jag hem närmre halv sju med ett tungt huvud och en enorm stress inombords. Mina dagar på jobbet är allt annat än hälsosamma. Men jag orkar inte mer om det.
I helgen var jag hos kusin i Västerås och vi roade oss som man ska. Shoppade mig helt slut på ett stort köpcentra och sen hade jag nog kunnat sova några timmar på det men det var bara sparka igång sig själv med lite rosé och middag och sen ut i vimlet. Ett avslut strax efter två och sen hem och sova eller kanske en efterfest för somliga men där valde jag att gå och lägga mig istället. Hade grus i ögonen vi det laget. Sen hem dagen efter lagomt pigg men ändå vid gott mod. Körde dit i hällregn och tillbaka hem i ett mindre.

Ikväll drog Robban ut till båten för att titta till att den är förtöjd och ligger där den ska. Jag har faktiskt inte haft tid att tänka något alls på att vi faktiskt köpt en båt. Jag har haft alldelens för mycket i mitt huvud och allt är en enda röra. Jag biter ihop fram tills semestern sen tänker jag ta en rejäl funderare på vad jag ska göra senare i höst. Att hålla på som jag gör just nu får mig alltid att reflektera på vad som är viktigt. Och vad som inte är det. Och appropå båten så hoppas jag på många fina turer i sommar med familjen. Jag längtar!

Så här såg himlen ut från vårt fönster idag.


0 Comments


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback