Bröllopsdag

2012-06-05
Den här röda onsdagen har spökat till det i min hjärna. Jag blir liksom påmind hela tiden när folk säger att det är helgdag imorgon för jag glömmer det i nästa andetag. Idag när jag satt på jobbet kände jag att jag inte hade tid att vara ledig. Usch och fy. Jag vill ju verkligen vara ledig men nu är det 1000 saker jag måste fokusera på så den här dagen kom faktiskt lite olägligt...ok bara bita i saken och njuta! För vad ska man annars med lediga dagar till?!

Idag var vi till en kompis och hennes lilltjej som är lika gammal som killarna. Mycket bus och god mat stod på schemat. Vi surrade det vi hann men säg den ro som infinner sig med tre barn i samma ålder. Finns inte. Det var gasen i botten ända tills sängen hemma. Imorgon ska vi åka ut en sväng till Dalarö och sen middag hemma med släkten. Blir en hektisk dag känns det som. Jag hade dessutom glömt bort att onsdagen var röd när jag bokade in middagen. Jag och mitt minne. Och idag firar jag och Robban 8 år som gifta! 8:an evigheten. Häftigt att vi, fortfarande är vi samt att vi hållit ihop, i nöd och lust. Verkligen.
Om jag ska vara ärlig såg jag det av en slump när jag tittade på almanackan i dag på jobbet. 5:e juni ja, det är ju VÅR BRÖLLOPSDAG! Iväg med ett sms till Robban för jag gissade att hans minne var som mitt. Så när jag kom hem hade jag fått tre röda rosor och ett fint kort. Plus att han hade köpt 3 potatisplantor bara sådär. Står just nu på balkongen. Vi har ju sagt att vi ska fixa till landet här ute och sätta potatis när vi blivit färdig med altanen. Typ nästa år= nytt projekt.
När åren går så "glömmer" man lätt alla årsdagar har jag märkt, i början räknar man ju varje vecka och månad. Shit så man har koll. Sen kommer det andra viktiga saker och tar över och skymmer lite och då gör det inte så mycket att man inte firar eller kommer ihåg årsdagar. Eller? Mycket som varit viktigt för mig förr som nu bleknar utan att jag tycker att det gör något. Det är faktiskt en ganska härlig känsla...att släppa taget och falla och att inte vara rädd. Dålig liknelse till ( att komma ihåg ) årsdagarna men ni kanske hajar ändå...

William testar kompisens bollpool

 

Lennox och Zu lagar mat

 

Food!

 

 

Gott med risotto


0 Comments


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback