Nedräkning

2012-07-01
Nyss hemkomna från en båttur i mellersta skärgårn. Trötta och svajjiga har vi bestämt oss för att snart ta en siesta i soffan och dricka te och se Sällskapsresan S.O.S. Känner oss redo för lite igenkänningar och många skratt. Det var jättelänge sen jag såg den faktiskt så jag kan inte säga att jag kommer ihåg mycket. Robban gav den som förslag nu när vi skaffat båt. Så jag nappade direkt!
Barnen kom inte i säng förrens runt halv 9 men de sov en sväng när vi åkte åter mot hamn. Hoppas att de inte blir en alltför jobbig dag för dom imorgon, måndag och allt. De pratar ju så himla roligt nu, tar efter allt man säger så det är bara sätta tand för tunga. Vissa saker som kommer ut i de mest konstiga situationer, man får många små skratt om dagen. Lennox har kommit igång otroligt bra och det är så underbart att höra! De är så fantastiska små personer och det är så häftigt vad man får vara med om nu. De överraskar verkligen med sina små finurliga sätt och uppfinningsrikedom. De känns som mina bästisar som jag vill hänga med varje dag. De lär en så himla mycket och vi får båda pekpinnar tillbaka, man sätter kaffet i halsen ibland...men det är ju det som är så härligt! Att man får lite mer självdistans till sig själv och slappnar av. Att man får tänka till och kanske inte alltid vara så jävla politiskt korrekt.
Nu är det bara? två veckor kvar tills min efterlängtade semester, vi har inget direkt planerat annat än att vi ska åka båt så länge väder och vind tillåter. Först hemma några dagar och göra det som faller oss in, ingen stress med något bara känna att lugnet får sänka sig. Kanske något pill med terrassen som snart är klar. Sågningen till dörren gjorde Robban klar i torsdags och satte in en helt ny dörr. Blev så jäkla bra och vilken rymd det öppnade upp. Jag såg i det ögonblicket hur hela vårt kök kommer att se ut. En vision så att säga. Den nya dörren är en 80´s dörr men tanken är att när det gamla köket ryker så blir det en dubbeldörr. Och 80´s dörren sätts där den gamla slitna fula balkongdörren är idag.
Igår gjorde vi ganska lite, förmiddagen åkte Robban och grabbarna till Woody och handlade brädfoder till altandörren. Jag fick lite tid till mig själv som innebar diverse kroppsvård. Gäller ju att få bort all behåring nu när man går i shorts, linnen och bikinis för jämnan. Eller snart ska. Wax on, wax off! På kvällen kom grannarna över och vi tog några öl efter maten. Robban hade grillat US beef som verkligen, verkligen ( ingen överdrift ) smälter i munnen. Mums säger jag bara. Det köttet är ett riktigt powerkött som är hängmörat. Testa säger jag och upplev skillnaden. Ja okej, nu är det dax för film, lite te och en snygg älskling. Bäst att jag går...

0 Comments


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback