Lådbilslandet

2012-07-09
 
 
Vi gick sakta ut i Jordbrukslandet då det var killarnas premiärtur.
 
 
William  älskar traktorer.
 
 
Here I Come! Eld Flames ska det vara. Willam körde in i en del däck och även Lennox. Men de parerade ganska bra i vissa lägen. Bra racerförare med andra ord.
 
 
Lokföraren har läget under kontroll. Passageraren i grisvagnen ser ut att ha det bra...
 
 
Yeaaa! Nu åker vi karusell. Ni märker kanske vad William valde för typ av fordon att vila baken på...
 
 
En framtida grävmaskinist?
 
 
Hopp, studs, boink! Första gången i en hoppborg var sådär. Inte riktigt grabbarnas melodi. De föredrog fordonen framför allt det andra som också fanns på lådbilslandet.
 
 
Äventyrsbanan.
 
 
Finurlig gång över hängbron.
 
 
Motorcross. William är superkoncentrerad.
 
 
Lennox tar svängen med grace.
 
Vi var  till Lådbilslandet i söndags och det var ju inget annat än en hit. Grabbarna fullkomligt älskade det. De var lite reserverade i början och vi fick även tipset att börja på Jordbrukslandet. Där fick man köra traktorer och på banan mittemot var det racingbilar. Lennox var lite rädd i början när de drog igång motorn på traktorn och ville att jag skulle gå bredvid men de tog inte länge innan han glatt körde ensam vidare. De blev ju lite krockar och avkörningar ibland men den som kör han lär. Vissa gånger fick man sig ett gott skratt. Att de kan parera blev både jag och Robban varse om, William körde av banan och väjde för en parkerad racerbil och bara fortsatte tills de som hjälper till kunde stanna motorn. Förutom alla bilar fanns det en äventyrsbana, hoppborg, klätterställningar och linbanor. Fast W&L föredrog bilarna...Sen även ett fik som serverade lättare måltid, typ baguette, sushi, korv och pannkakor. Det var väl sådär så jag tipsar om att ta med sig matsäck nästa gång då man fick sitta ute med medhavd mat.
JA alltså. Det var himmelriket för dessa två. Hit kommer vi definitivt att åka igen och ett perfekt utflyktsmål när man får besök av vänner med barn i åldern 2-7 år.
 
 
 
 
 

1 Comments

2012-07-10 @ 13:33:48

Men åå va fina bilder. Ser ut som ett drömställe om manne varit mindre. Förstår dom gillade det :)

Svar: Boys with toys - ja en rolig dag för både barn och föräldrar.
mrsp.blogg.se


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback