Snuvad

2012-12-17
Trodde nästan att det var slut på sjukdomar och elände efter att ha haft barnen hemma nästan hela förra veckan men man ska ju aldrig utesluta hur starka dessa dagisbaciller är. Det fick man bli varse om i fredagskväll då jag anade att något var på gång. Började må lite småilla på kvällen och sen visste jag vart det var på väg. Min kropp visade alla tecken. Och mycket riktigt, på natten var det bara besöka herr Gustavsberg och sen låg jag däckad hela dagen och dagen därpå. Idag är den första dagen jag känner att jag kan sitta upp eller stå något sånär, annars har jag bara velat ligga ner. Jag hatar verkligen kräksjuka och jag är den som alltid lyckats att få den av mig och Robban om barnen varit sjuka. Man blir ju så jäkla däckad och det tar ju dagar om inte en vecka innan man står på fötterna igen, till 100% alltså. DEN är fruktansvärd denna jävla hemska kräksjuka! Nu kan jag äta iallafall om än väldigt lite. Jag blir mätt på en banan än så länge. Det är ju upplyftande. Skulle ha gått på ett dop också på lördagen men det var ju bara att ställa in. Ja och sen kom mamma ner så allt händer på en gång. Ska man se det något positivt är väl att man varit däckad nu och inte till jul men visst, dagar finns ju kvar att bli sjuk på och på dagis går denna "pest" konstant nu. T o m personal är hemma. Blä! Varför ska det slå till vid jul kan man undra?!
 
Imorgon ska killarna vara hemma med mormor och baka pepparkakor, får väl se hur det går. Hon lär få saker och ting att göra åtminstone. Jag själv hoppas på att kunna åka till jobbet och få umgås med lite kollegor. Sen i veckan ska jag och Robban hitta någon dag att åka och julklappshoppa. Samt handla det sista inför det stora julbordet det 24:e. Ska bli kul med lite fart och fläkt nu när man legat pall, känner att jag behöver få springa lite bland alla andra galna julklappsletare. Och sen äta en god middag ute någonstans med min kära man. Har blivit dåligt med egentid bara vi så det välkomnar jag.
 
 

2 Comments

2012-12-17 @ 19:59:47


Skönt att du blivit bättre. Aldrig roligt att vara däckad. Ha det gott och fortsätt krya på dig. Kram

2012-12-17 @ 20:20:50

Usch då! Tur det vänder och snart är det glömt ;) Ut med skiten och in med det nya! Dessutom nu kan du ju äta extra mycket choklad till julen ;)
PRUTT å KRÄÄM!


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback