Det börjar närma sig...

2012-12-13
Mot julafton med stormsteg! Bara för att ni ska inse hur fort jag tycker det har gått skriver jag fortfarande november som månad när det kommer upp i sammanhanget. November försvann snabbt när man hade det underbart på alla sätt och vis.
Idag har jag fått iväg julkorten (postat) samt ett paket med massa julklappar till Sävast som farmor, farfar och kusinerna ska ha.
Och på lördag kommer mamma/mormor till Stockholm. Aldrig saknar man väl sin mamma så mycket som när hon inte är här. Att man stör sig sen på henne efter en timme är en helt annan sak.
Mor och dotter relation blir man väl aldrig klok på.
Moster samt kusinbarn kommer också på julafton och gode man R. Blir kul med ett större gäng som ska fira här hos oss. Längtar! jag tycker att man ska vara många på julen. Det hör liksom till. Vi passar ju aldrig annars på att umgås med släkten vilket är lite tråkigt. Svensk som man är.

De senaste tre dagarna har jag varit hemma med William som varit lös i magen. Lennox fick vara hemma de två senaste men imorgon ska båda två gå till dagis. Det är påfrestande i längden, jag kan erkänna att jag har svårt att umgås längre stunder med dessa två just nu. De testar i tid och otid på alla möjliga sätt. Jag älskar dom över alltannat missförstå mig rätt! MEN vad jag inte älskar är denna tradiga utdragna trotsperiod. Jag ogillar mig själv å det grövsta i dessa lägen då jag ibland tappar fattningen och bara skriker rakt ut. Stackars barn. Jag får dessutom dåligt samvete innan jag ens hunnit blinka och måste genast överrösa de med kramar och pussar. De måste tro att mamma blivit galen...
 
För att återgå till lite sinnesfrid:
här kommer lite strandbilder från US of A. More to come.


Strandhäng - Sanibel Island.
 
Jag har det bra i solstolen.
 
Stränderna här är full av snäckor och det menar jag verkligen FULL. Fick med oss en samling snäckor att ha hemma i någon fin glasskål. Att njuta av mindre roliga dagar.
 
Bus vid havet.
 
Ljumt i vattnet. Vi badade allihop och nästan så att det var varmare i havet än i poolen.
 

The Boys - Captiva Island.

Jag myser...detta är väl livet ändå - Captiva Island.
 
Starbucks on the go. I´m crazy about Starbucks...
 
Juldekoration. Bara en av massa "så här ser det ut här"-kort jag tog. Här är vi på Captiva Island som är en jättemysig mindre avsmalnade ö med vita snäckstränder. Vi åt även middag på en restaurang här efter strandhänget. Mer bilder av det kommer vid ett senare tillfälle.
 

1 Comments

2012-12-14 @ 20:22:11

Du längtar tillbaka förstår jag.


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback