Skärgårdshelg

2012-08-21

Approach Sandhamn...snart lägger vi till på kanske en av Sveriges vackraste öar.
Mot Trouville!
Självklart bar det av till havsbadet när vi hade lagt till med båt och styrt upp barn, packning, karta och kompass.
 
 
Mina finaste gorumpor på väg ner för ett dopp.
 
 
Vi var nästan helt själva på stranden pga den sena eftermiddagen och lite oroväckande moln på himlen. Vattnet var kanske sommarens bästa temperatur. Jag själv stegade resolut i och rakt ner, det var ljuvligt. Vill inte att sommaren ska ta slut alls när jag ser de här bilderna.
 


Kratrar? fyllda med sand. Jag vet inte vad dessa "sandbassänger" var och hur de kommit dit. Robban menade på att de byggt någon typ av fort och sen att de var igenfyllda med massa. Kan ju ligga något i det då Korsö - kustjägarnas ö/regemente ligger alldelens bredvid. Ryssen kommer...han skulle ju stoppas ute vid Korsö var det sagt.

 
Robban och Lennox spanar in sanden. Här ser man att vi nästan var helt ensamma. Skulle inte ha gjort ont att ha ett litet hus där ovanför stenhällarna. Näe inte alls.
 

Andra dagen på Sandhamn hyrde vi cyklar. Inga barnvagnar medhavda till killarna gjorde att vi fick tillfället att testa på lite cykling runt ön.
Helt ok. Nu är det snart dax att köpa varsin cykel till oss att ha hemmavid - till mamman och pappan. Killarna älskar dessutom att cykla.
 


En lunch med havet och min snygga man som sällskap. Kan det bli bättre.


Vad tänker ni på när ni ser den här bilden? Ärligt nu. nästan för lätt va...
 


William äter baguette och rökt laxfilé.Sandhamn by nite.
Utsikten från vår båt mot den andra sidan av gästhamnen. Musik på det, lite skrål från andra båtgrannar och  skärgårdens dofter som anas. Stämning ända in i själa.


Dessert på Dykarbaren.
Jag och min man.
Jag tog Tarte (var väl sådär, lite väl sötsliskig för mig med någon karameliserad sås dessutom). Det var en skön afton och jag kände mig ganska busig där vi satt, jag och min älskade och åt middag. Det var stärkande och lustfyllt på mer än ett sätt. Lever på detta ett tag nu.
 
 
 

0 Comments


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback