out of order

2012-08-05
Har laddat ner blogg.se appen till min Iphone för att kunna göra mer inlägg i farten, men tror ni den funkar?! Så trist att de har såna stora problem med sin app och inget som görs åt det. Igår försökte jag blogga från Dalarö och bifogade tre bilder. Men nej, blogg.se appen hade en riktigt skitdag och inget inlägg kunde laddas upp.

Så igår åkte jag och William ut till Dalarö där vi mötte upp R och M.
Robban och Lennox var ute med båten och skulle se Roslagsloppet. Väl ute på Dalarö åkte vi in till det lilla mysiga samhället. Jag får alltid en sådan rofylld känsla av hur livet egentligen ska vara när jag är där. Hade jag fått önska hade jag velat ha en sånt där litet gulligt hus med punchveranda och snickarglädje med en lummig trädgård med prunknande växter och en liten berså. En utsikt över havet där man kunde se solen gå ner och bara andas och njuta av varje andetag...min dröm. Ett sommarhus, om så bara ett omgjort båthus vid vattnet. Kanske bara hälften så dyrt?
Iaf så tog vi en sväng till Dalarö Bageri där vi inhandlande Levainbröd ( men fifan så gott men dyrt - betalade 40kr för ett halvt bröd ) och goda nybakade franska fikabröd med choklad. Tog en tur till den söta inredningsbutiken där jag trodde att William skulle ha svårt att hålla fingrarna i styr. Gick inte så bra där förra gången med hela familjen. MEN nu gick det hur bra som helst. Inte ett finger var på en endaste grej som såg farlig ut - läs glas. Han petade förstås på nån båt men sen var han den lugnaste lilla killen i världen. Tänk vad bara ett barn kan göra för sinnesfriden. Sen var det total stiltje hela dagen ute på Dalarö, det var knappt så jag trodde att jag hade ETT barn. Han påtade på och gick i skogen, hjälpte M att plocka blåbär och såg ut att gilla tillvaron. Vi grillade karré till lunchmiddan och njöt av ännu en varm sommardag. Väl hemma igen gav sig hungern tillkänna så jag och Robban grejjade ihop färska räkor som vi marinerade och la på grillen i ca 3-4min. Finns nog inte bättre sätt att avnjuta räkor på. Alltsammans åt vi hos grannarna som bjöd över på lite vin och tilltugg.

Idag är planen att vi ska ta oss till Chili så jag får kolla på lite ljuslyktor som kan tänkas pryda altanen. Hade lite i åtanke att köpa en chokladfontän men vi får se vart den tanken landar.

 
Denna bild är från alltommat.se och det recept på grillade räkor som är helt galet gott. Jag och Robban har hunnit göra detta två gånger nu i sommar och rekommenderas starkt! Gärna med ett glas vitt såklart.

0 Comments


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback