En helg till ända

2012-08-27
Ja nu är man inne i det vanliga igen - arbetsveckorna som bara rusar förbi och helgerna avlöser varandra. Man känner igen dom och det är motvilligt man accepterar de. Samtidigt som det är skönt med rutiner igen. Första veckan på dagis var Lennox jätteledsen men nu går det hur bra som helst att lämna. Ibland kan han få stunder under dagen då det bara är mamma eller pappa som gäller. Saknaden kommer över honom. Då får pedagogerna lirka och avleda lite. Sen är han on top of his world igen.

I helgen var vi ut till Norrtälje jag och barnen. Mannen i huset var på svensexa. Vi åkte ut på eftermiddagen då jag var tvunget att jobba vid lunch. Är alltid kul att röra på sig istället för att bara sitta hemma när man är ensam med barnen. Dock är de så att de lätt blir oroliga då de är på nya ställen - de kan inte leka själva utan måste ha ständig uppassning och ska ha mig nära hela tiden. Om de hade fått välja skulle jag ha suttit still på fläcken så de hela tiden kunde ha koll på mig. Jobbigt stundtals. Tur att det fanns Barnkanalen så jag fick andas ut mellan varven.
På söndagen var det heller inget vidare väder utan regnet öste ner, så ut och promenera kunde man inte så att killarna åtminstone fick göra av med lite energi. Vi åkte hemåt efter deras eftermiddagsvila och då kändes det som vi hade gjort det vi klarade av. Blev annat trevligt som fick plats den helgen. Inte bara skrik, kink och gråt.


 
Somnade tillslut. Trötta av stugluften. Mamman passar på att ta en brejk. Eller inte.
Finns alltid något att göra...

2 Comments

2012-08-27 @ 20:45:36

Trots lite grinighet var det en skön helg. Göra lite annat mot allt det vanliga. Jag fick en massa positiv energi efter allt vad vi hitta på. Tack vännen.

Svar: Ja det är kul att omge sig med positiva människor som bjuder på sig själva. A win-win-situation :)
mrsp.blogg.se

2012-09-01 @ 19:57:26

Så du/ni är alltid välkommna ska du veta.Ska bjuda till lite bättre nästa gång ;-)


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback